Covid-tájékoztató

Tisztelt Szülők!

A fokozódó járványügyi helyzetre való tekintettel intézményünkben a preventív szemléletet erősítve, a napi tapasztalatokat figyelembe véve a koronavírus járvány terjedésére való tekintettel elengedhetetlen intézkedéseket vezetünk be.

Gyermekeik, Önök és Kollégáim védelmének érdekében a következő rendelkezéseket hoztuk:

  1. Az iskola épülete oktatási céllal látogatható. Kérjük, a szülők az iskola épületébe ne jöjjenek be, kizárólag rendkívül indokolt esetben, hivatalos ügyintézés céljából, előre egyeztetett időpontban, maszkban, védettségi igazolvánnyal, testhőmérést és kézfertőtlenítést követően. Kérem Önöktől a személyes ügyintézés helyett az online, vagy telefonos lehetőségek igénybevételét.
  1. Az iskolát csak egészséges tanuló látogathatja, így kérjük bármely betegség tüneteit mutató gyermeküket önmaga és a közösség védelme érdekében ne küldjék iskolába. Kérem, tájékoztassák az iskolát, ha gyermeküknél koronavírus-gyanú merül fel vagy igazoltan fertőzött a további intézményi intézkedés érdekében. Hiányzásuk a betegség idejére igazolt hiányzásnak minősül.
  1. Mindenki köteles betartani a fokozott higiéniai ajánlásokat (pl. kézfertőtlenítés, maszk viselése, köhögési etikett betartása).
  1. Iskolánkban 2021. november 15-től a közösségi helyiségekben kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése. Kérjük, gyermeküknél legyen maszk (javasolt a csere miatt több). Kérjük, hogy a maszkok tisztaságáról, illetve cseréjéről gondoskodjanak.
  1. Az iskola a tanuló számára oktatási ideje alatt látogatható. Azok a tanulók, akik nem igényeltek tanulószobát, a tanórák után kérjük, hagyják el az épületet.

Információkért figyeljék a tanév folyamán honlapunkat, tartsák a kapcsolatot az osztálytanítókkal, osztályfőnökökkel!

Kérem, hogy hiteles forrásból tájékozódjanak (www.koronavirus.gov.hu; www.kormany.hu; www.oktatas.hu)

Mindnyájan felelősek vagyunk egymásért, ezért köszönjük együttműködésüket.

Szekszárd, 2021. november 12.                                           

Pál Tibor s.k.

igazgató